Portretfotografie

Portretfotografie

Van gezinsfoto voor in de woonkamer, tot artistiek portret als geschenk voor uw partner. Onze fotografen zorgen in de studio of op locatie voor een ontspannen sfeer en de juiste setting om een mooi portret te maken.

Gezinsfoto's

Het hele gezin op de foto als cadeau voor oma en opa of voor in de eigen woonkamer? In de studio of op locatie maken wij een serie foto's waarvan u de leukste uitkiest. U kunt gelijk uit het ruime assortiment lijsten kiezen zodat u een compleet afgewerkte foto afgeleverd krijgt.

Zwangerschapsfoto's

Foto's van de zwangere buik? Laat deze bijzondere gelegenheid vastleggen als herinnering of voor op de geboortekaartjes! Studio 1919 verzorgt voor u het ontwerp en drukwerk, zodat u slechts met één partij te maken heeft.

Kinderen

Uw kind mooi op de foto? Laat een artistiek of spontaan portret van uw kind maken voor de mooiste herinnering!

Portretopname

Een mooi portret van uzelf of samen met uw partner? Voor ieder persoon wordt de mooiste setting en belichting gekozen zodat u er op uw mooist op staat. Alles is mogelijk van naturel tot geretoucheerd.m

Portretreportage

Voor wie meer dan een standaard portret wilt bestaat de mogelijkheid om een portretreportage te laten maken. Op locatie of in de studio wordt ruim de tijd genomen om foto's te maken in verschillende settings. Ook hairstyling en visagie zijn hierbij een optie. Uw reportage kan worden afgedrukt of bijvoorbeeld worden verwerkt in een speciaal portfolio-album.

Evenementen, repecties en gala's

Voor exclusieve gelegenheden beschikken wij over een mobiele portretstudio waar schitterende staatsiefoto's kunnen worden gemaakt als mooie herinnering aan een speciale avond. Optioneel kan er worden gezorgd voor een mobiele printer zodat foto's dezelfde avond nog kunnen worden uitgereikt.

Artiesten

Voor kunstenaars, musici, auteurs etc. zijn speciale regelingen en diensten beschikbaar. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de artiestenpagina.

Contact opnemen

Neem via het contactformulier contact met ons op voor afspraak!