Fotografie

Van herinneringen tot kunstwerken.

Historie

Sinds de oprichting in 1919 door Adriaan Verschoore staat de studio garant voor kwaliteit en vakmanschap. De studio is de enige in Zeeland aangesloten bij Colour Art Photo, een internationale organisatie met een keurmerk voor buitengewone kwaliteit, vakmanschap door ongeremd technisch en creatief vermogen en behoud van eigen stijl.

Studio 1919 beschikt over een vakstudio waar op een professionele en ontspannen wijze wordt gewerkt. Tevens beschikken wij over een eigen chemisch vaklaboratorium. Door middel van dit Kodak Quality Award winnende vaklab hebben wij van begin tot eind kwaliteitscontrole over ons werk en kunnen wij het werk op de hoogst mogelijke kwaliteit afleveren.

Portretten

Van gezinsfoto voor in de woonkamer, tot artistiek portret als geschenk voor uw partner. Onze fotografen zorgen in de studio of op locatie voor een ontspannen sfeer en de juiste setting om een mooi portret te maken. Lees meer...

Huwelijksreportages

Laat de mooiste dag van uw leven vastleggen door de vakfotograaf! Van leuke poses tot ongedwongen spontane dagverslagen. Van handgemaakte tot professionele digitale albums die uw leven lang meegaan. Diverse pakketten en diverse opties zijn compleet op uw wensen af te stemmen. Meer...

Bedrijven

Een reportage van uw werkzaamheden, interieur of foto's voor in een brochure of als decoratie van uw entree. Als bedrijf kunt u terecht voor uw creative benodigdheden.

Artiesten

Kunstenaars, musici en modellen kunnen voor een compleet portfolio terecht. Er wordt voor gezorgt dat u en uw artistische beroep representatief worden gefotografeerd voor uw website, posters, programmaboekjes, Albumcovers of professionele portfolio-albums.

 • Portret

  Gezinsfoto's, presentatiefoto's, standaard portretten, artistieke portretten, foto's op locatie

 • Reportages

  Huwelijk, recepties, uitvaart

 • Artiesten

  Portfolio's voor kunstenaars, modellen en musici

 • Reproducties

  Schilderijen, foto's

 • Evenementen

  Gala's, feesten

 • Bedrijven

  Portretten, recepties, producten, reclame