Flits & Fun

Leuk voor nu, leuk voor later!

Voor de kinderen

Flits & Fun is een zusteronderneming van Studio 1919 die zich specialiseert op het fotograferen van kinderen tot 12 jaar en het maken van schoolfoto's. Door lage opname kosten en lage prijzen voor nabestellingen wordt het zeer toegankelijk gehouden voor elke ouder.

Voor scholen onderscheidt Flits & Fun zich door geen opname kosten te rekenen en de scholen zelf te laten kiezen uit één van de vele leuke, frisse en kleurrijke achtergronden.

Flits & Prints, Frame & Gifts

De foto's die in onze Flits & Fun studio's worden gemaakt kunnen wij op verschillende manieren verwerken. Het kan natuurlijk zo zijn dat u al heel veel leuke foto's heeft van uw kinderen/ kleinkinderen. Flits & Gifts biedt daarom verschillende opties. Zo bestaat de mogelijk afdrukken te maken op canvas en/of op verschillende "foto funartikelen" zoals mokken, tassen, t-shirts, foto-armbandjes etc. Met meer dan 70 verschillende funartikelen heeft Flits & Gifts het grootste assortiment van Nederland.

Kwaliteit

Studio 1919 controleert en waarborgt de kwaliteit van foto's die worden geleverd door Flits & Fun studio's. Zo wordt er voor gezorgd dat voor het lage bedrag toch hoge kwaliteit wordt geleverd. Tevens worden fotografen van Flits & Fun opgeleid door fotografen van Studio 1919.

Bestellen Flits&Fun foto's

Voor het bestellen van de Flits&Fun studio en/of schoolfoto's kunt u terecht op de site van Flits&Fun.

 • Flits & Fun

  Kinderportretten tot 12 jaar, schoolfoto's

 • Flits & Print

  Foto's en posters op de hoogste kwaliteit

 • Flits & Frame

  Groot assortiment aan lijsten

 • Flits & Gifts

  Grootste assortiment in foto funartikelen

 • Flits & Cams

  Trendy camera's voor ouders en kinderen