20.02.2013 - Uitbreiding printerpark

Het laboratorium van Studio 1919 en Foto Verschoore Vlissingen heeft haar printerpark uitgebreid met de HP Designjet Z3200PS 44inch Fine Art Photoprinter. Hiernaast wordt het chemische deel uitgebreid met een extra Noritsu laserbelichter voor RA-4 prints.

De nieuwe HP Designjet Z3200PS 44inch grootformaatprinter met een printbreedte van 1118mm heeft zich al bewezen door onder andere de 2012 Hasselblad Masters Exposities af te drukken die wereldwijd zijn getoond. De 12 kleurenprinter is bijzonder vanwege de aanwezigheid van een eigen spectrophotometer die voor elke media kleuren perfect afstemt onder de plaatselijke (atmosferische) omstandigheden. Dit betekend voor onze foto's en die van onze klanten dat kleuren gegarandeerd hetzelfde zijn als de aangeleverde bestanden. Naast de aanwezigheid van 4 onafhankelijke zwarttinten, CMY en lichte CMY tinten beschikt de printer ook over RGB kleuren, wat de printer bijzonder geschikt maakt voor reproducties van kunstwerken, originele kunstwerken en perfecte reproductie van natuur en huidstinten.

Ook voor ontwerpers, CAD'ers en architecten is de printer een uitkomst. Met een perfecte emulatie van 95% van de PANTONE kleuren biedt het een uitstekend platform voor proef- en presentatieprints, die kleurgetrouw en representatief zijn voor uw diensten.

Update kleur- en correctieprofielen

Op een speciaal ingerichte pagina zullen wij in de loop van tijd kleur- en correctieprofielen publiceren voor professionals die gebruik willen maken van soft-proofing.

Extra laserbelichter

Tevens breidden wij binnenkort ons chemische lab uit met een extra laserbelichter, om de vraag naar zilverhalide afdrukken in drukke perioden van het jaar beter te kunnen beantwoorden. Ook hierin zullen wij klanten voorzien van het superieure Kodak Endura Premier Professional papier.