Opplakservice

Opplak-, veredel- en inlijstservice op de hoogste kwaliteit.

Opplakken

Onderscheid u zich van het normale printwerk en laat uw vakwerk opplakken. Het opplakken van uw foto's zorgt voor en verzorgd geheel dat strakker oogt en tevens uw foto nog meer duurzaamheid geeft. Van ingelijst tot losstaand werk voor exposities hebben wij de beste materialen in huis. Al het opplakwerk wordt verzorgd met zuurvrije verlijming, zodat uw werk niet verkleurd en duurzaam blijft.

Polystyreen

Polystyreen is beschikbaar in 1mm en 2mm dik en is ideaal voor ingelijste foto's. Te combineren met veredelen.

Foam

Een ideaal lichtgewicht materiaal voor bijvoorbeeld korte exposities. Beschikbaar in beide 5mm en 10mm wat zorgt voor een strak beeld wat los komt van de wand. Het lage gewicht maakt het ideaal voor zwakke muren op bijvoorbeeld beurzen. Te combineren met veredelen.

Aluminium

Een modern materiaal wat zich uitstekend leent voor moderne fotografie. Dit duurzame materiaal zorgt voor een strak geheel. Door een aluminium J-profiel aan de achterzijde komt het geheel 14mm van de muur af. Te combineren met veredelen.

Dibond

Net als aluminium hangt het geheel 14mm van de muur af door het aluminium J-profiel. Het Dibond zelf is opgebouwd uit twee lagen van 0,3mm aluminium met daartussen 2,5mm donker kunsthars. Dit zorgt niet alleen voor een strak, maar ook een chique ogend geheel wat het uiterst geschikt maakt voor exposities. Te combineren met veredelen.

Acryl

Acryl is het ultieme in fotopresentatie. Aan de achterkant reeds voorzien van Dibond en J-profiel wordt de foto aan de voorzijde voorzien van 3mm helder acrylglas. Dit materiaal geeft een strakke, frisse indruk en zorgt dat kleuren en scherpte worden opgehelderd. Acrylaat is ten opzichte van plexiglas spanningsvrij en heeft derhalve geen optische inperfecties.

Veredelen

Veredelen is hoogwaardig "lamineren" van foto's. Het UV-werend materiaal werkt contrast en kleurversterkend, geeft uw foto bescherming zodat glas niet meer nodig is. Voor veredelen moet de foto eerst zijn opgeplakt op polystyreen, foam, alu of dibond.

Inlijstservice

Kiest u in combinatie met opgeplakt printwerk voor een van onze hoogwaardige kwaliteit lijsten? Wij zorgen dat uw foto wordt ingelijst zonder bijkomende kosten. Voor expositiedoeleinden kunnen wij meerdere soorten glas leveren, waaronder standaard helder, mat, clearview en uv-werend glas.

Spoedopdrachten

Heeft u een product sneller nodig dan normaal? In overleg kan uw opdracht voorrang krijgen zodat er sneller geleverd wordt. Hiervoor wordt een toeslag gerekend en geschied de levering tevens op uw eigen risico.

Eigen printwerk

Print u uw eigen werk? Opplakken, veredelen en inlijsten geschied dan op uw eigen risico.