19.11.2014 - Studio 1919 steunt 3FM Serious Request

Een team van 14 creatievelingen, vrijwilligers en ondernemers zet zich op 7 december 2014 in voor 3FM Serious Request. Samen met het Rode Kruis zet Serious Request zich in om hulp te bieden aan meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en geweld in conflictgebieden.

Bij donaties van €50,- worden mensen professioneel opgemaakt inclusief hairstyling en vervolgens door de top van Zeeuwse fotografen vastgelegd. Door samenwerking met Vlissingse ondernemers gaan ALLE inkomsten naar Serious Request! Studio 1919, onderdeel van Foto Verschoore Vlissingen B.V., gevestigd aan de Walstraat zal het evenement op 7 december hosten. Zusterbedrijf Snappic sponsort voor elk gefotografeerd model professionele afdrukken uit het gedeelde laboratorium van Foto Verschoore Vlissingen, Studio 1919, Flits&Fun en Snappic, bekend als één van de beste fotolaboratoria van de BeNeLux.

Alle modellen worden in normale stijl geportretteerd alsmede in de Serious Request stijl. Met de foto's willen wij niet alleen Serious Request steunen maar ook krachtige beelden laten zien met de mensen die ons helpen steunen.

Studio 1919 werkt samen met in huis fotograaf Eduardus Lee, alsmede fotografe Linda Hemmes, visagisten/hairstylisten Ingeborg Soolsma, Melissa Burghardt, Citty van Aart en ondernermers Etos Augustijn Vlissingen, Arnolds Licht en Geluid, Snappic, KEK Vlissingen en de Grimeshop.

Meer actuele informatie treft u aan op de facebookpagina van Serious Portrait. Daar is ook informatie aanwezig met betrekking tot inschrijven. Inschrijven kan ook direct via seriousportrait2014@gmail.com.