19.08.2014 - Drukte rondom schoolfotoperiode

In week 35 gaan wij samen met Flits&Fun onze schoolfotoperiode in! Dit betekend voor ons een aantal hele drukke maar ook hele leuke maanden! Van eind augustus tot medium oktober is ons personeel beperkt beschikbaar door deze en andere fotografische activiteiten. Plan derhalve uw afspraken op tijd zodat u verzekerd bent van een plaats. Maak ook uw bestellingen op tijd zodat wij u kunnen verzekeren van tijdige aflevering.

Najaar

Ook in de rest van het najaar verwachten wij grote drukte en productiepieken. Laat u goed informeren over mogelijke levertijden van printwerk (grootformaat en klein werk) en met name het fine art printwerk.

Voor opnamen door de studio is het in het najaar tevens geadviseerd om tijdig te reserveren, met name voor opdrachten die belang hebben voor de feestdagen af te zijn. Opdrachten die binnen nominale levertijden moeten worden afgeleverd worden onder een spoedtarief behandeld.

Schoolfotografie

Studio 1919 en zusteronderneming Flits&Fun maken sinds 4 jaar schoolfoto's en is inmiddels uitgegroeid tot een succesverhaal. Onze frisse en moderne manier van werken en fotograferen valt bij veel scholen in heel Zuid-west Nederland in de smaak en er komen alleen maar scholen bij! De mogelijkheid voor ouders/verzorgers om zelf te kiezen welke foto zij willen laten afdrukken als losse print en/of pakket valt zeer in de smaak en wij zullen ons uiterste best blijven doen om dit systeem in de toekomst nog mooier, leuker en makkelijker te maken!

Ook Flits&Fun Schoolfoto's?

Wilt u ook schoolfoto's van Flits&Fun? Neem eens een kijkje op de website van Flits&Fun! U kunt uiteraard ook via het contactformulier contact met ons opnemen.